Zaljubljeni kao prvog dana: Petar Grašo i Hana Huljić zagrljeni pozirali fotoreporterima, otkrili istinu o braku

Piše: S.P.

Sinoć u Beogradu veliki solistički koncert održao je Petar Grašo i time zaokružio i više nego uspješnu koncertnu turneju. Tokom nešto više od dva sata spektakla koji je pripremio za ljubitelje njegove muzike, podršku iz prvog reda pružala mu je supruga Hana Huljić.

PIXSELL

Iako su se nedavno ostvarili u ulozi roditelja djevojčice Albe, Hana ovaj događaj nije mogla da propusti te je kćerku ostavila u sigurnim rukama dok je ona uživala slušajući supruga kako pjeva njegove najveće hitove u glas sa prepunom Štark arenom. Prije samog spektakla Petar se obratio prisutnim novinarima, a društvo mu je pravila upravo Huljićeva kćerka, što je slobodno se može reći, presedan s obzirom da ne vole zajedno u medijima da se eksponiraju.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

– Mnogo mi znači Hanina podrška. Tonči je gost, al’ on zapravo nije gost, on je domaći, familija. Bez njega ne bih bio to što jesam – kazao je Grašo okupljenim pripadnicima sedme sile pred izlazak na binu.

Grašo i Hana uživaju u svojoj ljubavi i ne obaziru se na brojne spekulacije koje se provlače po regionalnim medijima, njihov odnos je stabilan i harmoničan, što su sinoć i dokazali.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Koncert Petra Graše ispunio je očekivanja svih posjetilaca, a pjevač će ovo veče pamtiti do kraja života.

Pročitajte još