Ljubav je slađa drugi put: Slavni parovi koji su prekidali pa shvatili šta su izgubili

Piše: Azra

Foto: Instagram @jaileysiconic @revista_avantaje

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

Dugogodišnja ljubav je u ljeto 2022. godine doživjela mali tobogan, a krajem augusta par je najavio razvod. Stallone je tada u jednom intervjuu rekao: „Volim svoju porodicu. Prijateljski i privatno rješavamo ove osobne probleme.“ Nakon mjesec dana se par, roditelji tri odrasle kćerke, pomirio. Odlučili su se ponovno naći kod kuće, gdje su razgovarali i uspjeli riješiti svoje nesuglasice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Guacamouly 🥑 (@guacamouly)

Christine Taylor i Ben Stiller

Nakon što su objavili da se rastaju 2017. godine i to nakon 17 i više godina, početkom 2022. obznanili su veselu vijest: ponovno su zajedno. Njihova se romantična veza ponovno razbuktala nakon što su Stiller i Taylor odlučili kako bi bilo najbolje da se on preseli njoj i njihovo dvoje djece tijekom prvih dana pandemije, jer bi to bio jedini način na koji će moći viđati djecu tokom izolacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glamour Buff (@glamourbuffofficial)

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Par je raskinuo zaruke početkom 2004. godine. A onda su se vratili i 2022. godine vjenčali. Glasine o vezi Lopez i Afflecka prvi put su se pokrenule krajem aprila 2021. kada su viđeni ispred njene kuće u Los Angelesu nakon njenog prekida s Alexom Rodriguezom. Njih su dvoje kasnije uživali u bijegu u Montanu gdje su 8. maja fotografirani u zajedničkoj vožnji. Do aprila 2022. ponovno su se zaručili, a u ljeto 2022. vjenčali su se (i to dvaput!).

Justin i Hailey Bieber

Sada su u sretnom braku, ali prije nego što su se vjenčali 2018. godine, Bieber i Baldwin morali su proći kroz nekoliko prepreka na putu. Par je bio u vezi prije nego što su se razišli 2016. godine. U junu 2018. godine par je primijećen zajedno. Sljedećeg mjeseca objavili su zaruke, a potom su se vjenčali dvaput – jednom na sudu u New Yorku, a zatim drugi put na predivnoj ceremoniji u Južnoj Karolini okruženi prijateljima i porodicom.

Princ William i Kate Middleton

Premda svi smatramo kako je brak princa Williama i princeze Kate savršen, nije baš uvijek bio tako besprijekoran. Četiri godine prije nego što su se vjenčali na raskošnoj ceremoniji 2011., par se razišao u aprilu 2007. godine. Ali, prekid je bio samo manja prepreka na putu za par, koji su sada roditelji princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Timberlake i Biel prijateljski su se razišli u martu 2011. godine, četiri godine nakon što su prvi put bili povezani zajedno, ali prekid nije bio dugog trajanja; par se ponovno spojio u augustu, a zaručili su se u decembru 2011. Par je svoje prvo dijete, sina Silasa, dobio u aprilu 2015., a sina Phineasa 2020. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revista Avantaje (@revista_avantaje)

Izvor: Miss7.24sata.hr 

(E.M.)

 

Pročitajte još