Tiffany Trump se udala za milijardera, upriličena raskošna ceremonija

Piše: Azra

Foto: Instagram @wandypop @elegant_melania

Tiffany Trump, kćerka Donalda Trumpa, udala se juče, za milijardera Michaela Boulosa s kojim je bila uvezi dvije i po godine. Najmlađa Trumpova kćerka blistala je u vjenčanici modnog dizajnera Elie Saaba. Svoju ljubav okrunili su brakom na porodičnom imanju Mar-a-Lago na Floridi.

Torta za par napravljena je po onoj koju su imali Donald i Maples od Sylvije Weinstock koju je Tiffany oduvijek htjela rekreirati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump (@elegant_melania)

Maples je tokom ceremonije čitala molitvu, otac Donald sjedio je kraj Tiffany, a za djeveruše, izabrala je svoje najbliže prijateljice. Imanje je bilo raskošno uređeno s bijelim cvijećem, a djeveruše su nosile duge plave haljine.

– Marla i Tiffany su jako dugo razgovarale o ovom danu. Tako je ponosna na svoju kćerku jer je izabrala pravog čovjeka – rekao je blizak izvor .

Izvor: 24sata.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti