Roditelji širom svijeta zgroženi: Čak i kada smrde slavni par djecu kupa tek kada se vidi prljavština

Piše: Azra

INSTAGRAM: @glossy2000s

Da Mila Kunis i Ashton Kutcher nisu tipičan holivudski par, odavno je jasno. Iako njihov odnos važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu, i nema sumnje da su ljubav prenijeli i na djecu, zvijezde “Veselih 70-ih” ipak su se u više navrata našli na meti kritika upravo zbog odnosa prema njima.

Sjetimo se situacije od prije par mjeseci kada su javno priznali da ne kupaju djecu, odnosno, da to rade tek kada se vidi prljavština, čak i ako “smrde”,”jer u suprotnom nema poente”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli obsessed with the 2000s (@glossy2000s)

Glumica je ovo pravdala činjenicom da tokom odrastanja u Ukrajini često nije imala toplu vodu, te da “ako njoj nije bilo ništa, neće ni njenoj deci”.

Također, ogromnu buru su podigli i činjenicom da ni ona ni Ashton ne zatvaraju vrata od kupatila, čak ni kod velike nužde ili tuširanja, što je izazvalo negodovanje javnosti, a sada se čini da su otišli korak dalje.

Naime, Mila je otkrila da je njen suprug, nedjelju dana nakon što je završio maraton u New Yorku, poželio da svoj “tim” proširi za dvoje ljudi, tačnije djece. Ashton je već počeo da trenira njihovu 8-godišnju kćerku Vajat i 5-godišnjeg sina Dimitrija za maraton od 5 kilometara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Guacamouly 🥑 (@guacamouly)

-Oni žele da trče maraton i danas je počeo da trenira našu djecu da trče. Danas su trčali pola milje. Jako je slatko, rekla je Mila.

Ali iako su ostala tri člana njene porodice sada riješeni da postanu trkači, Kunis je napomenula da neće uskoro slijediti njihov primjer.

-Mogu da lažem i kažem “apsolutno, ali neću”, rekla je.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još