Severina otkrila kako održava savršenu liniju i izgled djevojčice

Piše: S.P.

Poznata pjevačica Severina, osim titule regionalne zvijezde, nosi i onu ikone stila među damama u Regionu. Svojim izgledom u 50. godini apsolutno plijeni svačiju pažnju, a kako i ne bi kada izgleda kao djevojčica.

Mnogi se pitaju: ‘Koja je tajna takve figure?’ ili ‘Koliko je odricanja potrebno za ovakav izgled?’. Naime, pjevačica je jednom u intervjuu 2019. godine za “Exkluziv” otkrila svoj ‘recept’ koji, zapravo, uopće nije teško slijediti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Ja jako volim jesti puno voća, ali i povrća. Ustvari – jedem sve. U posljednje vrijeme jako puno voća, a sada mi odgovara sve šumsko voće, dinje, lubenice, otkrila je i dodala da joj u održavanju linije pomažu i navike koje je usvojila kroz godine.

– Davno sam odlučila da neću svoje tijelo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz prehrane. Ali, jako volim jesti i mogu puno pojesti, priznala je pjevačica.

Također, dodala je kako svoj dan voli započeti smoothiejima. Kombinira voće i povrće, ovisno o tome što joj se nađe u frižideru ili što joj se u tom trenutku jede. No, najdraža kombinacija su joj, posebno ljeti, mrkva, cvekla, maline, jagode, borovnice i kupine pomiješane s bademovim mlijekom, a ponekad ubaci i malo banane za gustoću, premda joj, kako je rekla, zna biti fino i bez nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina zna da je za dobru figuru potrebno i malo vježbe, a najviše vremena u teretani provede prije turneje.

– Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro tijelo pa mi je dovoljno čak i jednom sedmično, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri- četiri puta, rekla je tada.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti