Lice koje joj je donosilo milione uništila je plastičnim operacijama: Zašto se Meg Ryan boji starenja

Piše: Azra

Foto: The Sun celebmafia.com

 

Nekadašnju “najslavniju slatkicu Hollywooda” Meg Ryan dugo nije bilo moguće vidjeti u javnosti.  Iako se jedno vrijeme mislilo da je glumica napravila pauzu sa intervencijama, od kako je u maju objavljeno da se vraća na male ekrane, čini se da se ponovo vratila starom poroku – plastičnim operacijama.

Poznata kao neko ko se teško miri sa starenjem i u sedmoj deceniji želi da izgleda kao da je u tridesetim, a upravo joj je pretjerivanje sa filerima u neku ruku i okončalo karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

Naime, kada se tek pojavila na glumačkoj sceni, bila je ona koja je ljepotom osvojila svijet. Muškarci su ludjeli za njom, a žene željele da izgledaju kao ona. Iako su svi bili opčinjeni njenim izgledom, ona nije bila zadovoljna u svojoj koži, pa je odlučila da nešto promjeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

Jedna intervencija je vodila drugoj, druga trećoj i došlo je toga da se slavna glumica potpuno izobličila. Od njenog anđeoskog lica nije ostalo ni traga. U velikoj želji da što bolje izgleda, glumica je promjenila lični opis, što je koštalo holivudskih angažmana. Dobijala je sve manje uloga, a onda se polako povukla iz javnosti.

Meg Ryan godinama je izbjegavala javne događaje i svečanosti, a u rijetkim prilikama kada bi je fotografi uslikali na ulici, bila bi prekrivena od glave do pete.

Pročitajte još