Shakira traži dadilju: Nije važno odakle dolazi, mora da potpiše poseban ugovor, a zna se i kolika je plata

Piše: S.P.

Nakon prethodnog dogovora s Gerardom Piqueom oko skrbništva nad njihovom djecom, Shakira će se uputiti na Floridu i tamo već traži nove zaposlenike.

Shakira je udaljena samo nekoliko mjeseci od preseljenja u Miami sa svojom djecom, Milanom i Sashom. Nakon što je sa bivšim dečkom postigla dogovor o skrbništvu nad djecom i ratificirala ga na sudu, kolumbijska pop pjevačica već razmišlja o tome kakav će joj biti život u Sjedinjenim Državama, gdje ima raskošnu vilu na jednom od najekskluzivnijih mjesta u SAD-u.

Tamo će joj također trebati pomoć oko brige o porodici, te je krenula s traženjem prave osobe koja će se brinuti o maloljetnicima, s posebnim osvrtom na njihovu privatnost i odrastanje u najprikladnijem okruženju.

Sada je neophodno naći pravu dadilju, a postoji ugovor koji bi ona trebala potpisati prije početka radnog odnosa. Procurili su detalji navodnog ugovora koji bi firma pod nazivom Barranquilla ponudila novoj zaposlenici kod Shakire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Osnovno, dadilja može da bude iz bilo kojeg mjesta na svijetu, a prva stvar je da nema odnose s novinarima. Morat će da potpiše ugovor o povjerljivosti koji se ni pod kojim uslovima ne smiju prekršiti i koji bi u slučaju da to učini značio milionsku kaznu za osobu koja ga prekrši.

Što se tiče ekonomskog pitanja, kolumbijska pjevačica ponudila bi platu od 2400 dolara mjesečno. Osim toga, osoba koja se brine o Milanu i Sashi moći će živjeti u luksuznoj vili vrijednoj više od 10 miliona eura , kući izgrađenoj 1951. godine, s više od 800 četvornih metara, šest soba, spa zonom, igralištem i teretanom. Nalazi se na North Bay Road Driveu, a u susjedi bi bili Jennifer Lopez, Ricky Martin ili Alejandro Sainz.

Osobe koje se prijave za ovaj posao iz snova morat će imati izvještaje koji će dokazati da nisu uključeni u kazneni dosje te moraju pedočiti specifičnu obuku od 60 sati koja može da se provodi i online.

 

Pročitajte još