Menadžer je silovao, predozirala se i imala tri moždana udara: Fanovi su oduševljeni kako danas izgleda

Piše: Azra

Demi Lovato priredila je pravo iznenađenje za fanove. Pjevačica koju neko vrijeme nije bilo moguće vidjeti u javnosti, pogotovo nakon jezive ispovijesti u dokumentarcu, u kojem je objelodanila sve probleme sa narkoticima, bulimijom, ali i zlostavaljanjima, sada je konačno uslikana na jednom događaju, i ljudi su morali dobro da protrljaju oči.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lovatic1992🍒 (@lovelovatic1992)

Demi je ponovo izgledala kao u doba najveće slave, a kada je na Instagramu podijelila  selfije, mnogima je bilo teško da povjeruju da je u pitanju ista žena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

Iako je zadržala kratku kosu kao zaštitni znak, Lovato je skinula ogroman broj kilograma, i izgleda bolje nego ikad prije. Najprije je pozirala u uskoj crnoj kombinaciji koja je istakla u prvi plan njenu liniju. Potom je pokazala goli stomak i rezultate regulisane ishrane i treninga na kojima je mjesecima.

Isklesani trbušnjaci, figura pješčanog sata, struk bez viška sada su Demina realnost, a pjevačica je na konto novog izgleda pokupila brojne komplimente.

Demi se očigledno osjeća dobro u svojoj koži, jer je nastavila da objavljuje selfi za selfijem, te je pravo osvježenje vidjeti da je pjevačica konačno sretna i ispunjena nakon stravičnog perioda koji je iza nje.

Šuška se i da je za njenu transformaciju zaslužan novi momak, muzičar Džordan Luteus, poznatiji kao Jute$.

Nije tajna da je Lovato u prošlosti zloupotrebljavala nedozvoljene supstance i alkohol, a pritisak javnosti, kao i pritisak menadžera i njenog tima doveli su i do poremećaja ishrane.

Nakon što se predozirala imala je tri moždana udara, a tvrdi i da ju je menadžer seksualno napao kada se to desilo. Patila je od depresije, raskinula vjeridbu, pričala o poremećenim porodičnim odnosima, nevinost je izgubila silovanjem, a nakon predoziranja nastavila je da pije alkohol i koristi narkotike sve do prije devet mjeseci kada je potpuno prestala da ih konzumira. Sada se konačno vide rezultati zdravog života, a Demi definitivno zrači nekim posebnim samopouzdanjem.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još