Influenser Davor Gerbus proslavio 25. rođendan: Pogledajte kako se slavilo do jutra

Piše: Azra

Foto: Instagram @davorgerbus

Influenser Davor Gerbus proslavio je jučer 25. rođendan. Na Instagram profilu dijelio je brojne čestitke, a svoje pratioce počastio je i snimcima sa rođendanske zabave koja je trajalo do kasno u noć.

 

 

Pored Amera Kadića, Ilde Humić i brojnih drugih, s Davorom su slavile i sestre Ramović Šejla i Lejla sa svojim  izabranicima.

Slavilo se u jednom sarajevskom restoranu do jutarnjih sati.

-Dobro jutro ljudi, evo ja da vam kažem laku noć. Odradio sam svoj skincare, stići će me godine, treba se čuvati – poručio je influenser oko 6 sati u subutu ujutru.

Iako se bavi i pjevanjem i glumom, putovanja su nešto u čemu Davor Gerbus posebno uživa, a uživa i da svoja iskustva i doživljaje sa tih putovanja podijeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Davor je rođen i odrastao u Zagerbu gdje je pohađao i osnovnu školu. Javnosti postaje poznat putem YouTUbe kanala kojeg je pokrenuo 2014. Samo godin kasnije postao je zaštitino lice medijske kuće 24sata. Našao se i u ulozi voditelja Online Talent Show-a Videostar uz pomoć pjevačice Lane Jurčević. Godine 2017. objavio je prvu pjesmu „Isti san“. Danas Davor važi za jednog od najpoznatijih influensera u regionu. Aktivan je na društvenoj mreži Instagram gdje redovno objavljuje trenutke iz svakodnevnog života, kao i na svom YouTube kanalu na kojem ima preko 100 hiljada pretplatnika.

Pročitajte još