Goca Tržan: Zbog neradnika koji je prokockao svu moju ušteđevinu osjećala sam se očajno i bezvrijedno

Piše: Azra

Razvod Goce Tržan bio je veoma buran, a pjevačica dugo nije željela da komenariše razloge zbog kojih je stavila tačku na brak sa Ivanom Marinkovićem.

Nedavno je po prvi put priznala da je proživljavala pravi pakao i da je samo željela da zaštiti kćerku Lenu i pruži joj bezbrižno djetinjstvo.

‒ Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvjedoče mnogi naši prijatelji – priznala je Goca nedavno i u svojoj emisiji “Ako progovorim” na K1 na temu bolesti zavisnosti ugostila Dejana Stanković koji je bio zavisnik o kockanju.

Mirko Tabašević/Hellomagazin.rs

Stanković koji sada vodi centar za odvikavanje od kockanja tvrdi da kod zavisnika ne postoji potpuno izlječenje već samo činjenica da li to rade ili ne. Goca Tržan je tada odlučila da ispričala primjer iz privatnog života.

– Sjećam se svog slučaja i osjećaja, bila je to neviđena nemoć. Osjećala sam se očajno, nemoćno i bezvrijedno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucjenu, “ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš mi ćemo se razvesti”. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli hvala Bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se liječi. Uslovila sam ga.

Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dijete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najnevjerovatnije u cijeloj priči vezanoj za zavisnosti jeste da roditelji minimiziraju problem – otkrila je Goca Tržan.

Izvor: hellomagazine.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti