Madonna ponovo na udaru kritika: Izgledaš kao neuspjeli naučni eksperiment

Piše: E.M.

Foto: Instagram @madonna

Madonna je u posljednje vrijeme često na udaru kritika. Fanovi su sve više šokirani njenim modnim odabirom i imidžom koji, kako kažu, nikako ne pristaju ženi u njenim godinama.

Bez obzira što uveliko gazi ka osmoj deceniji, ne preže od toga da se skine, a sada je to ponovo uradila. Ipak, ovog puta nešto im je drugo zasmetalo. Naime, pop zvijezda objavila je fotografiju na kojoj pozira u bež kozetu i ogrnula se krznom zbog kojeg su je mnogi napali istaknuvši kako ne mari za ubijanje životinja. Drugima je, pak za oko zapalo kako je pretjerala s photoshopom te da zbog toga ne liči na sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

“Izgledaš kao neuspjeli naučni eksperiment”, “Ne mogu da vjerujem da nosiš jadnu mrtvu životinju”, “Ne znam zašto pokušavaš da izgledaš ovako”, glasili su samo neki od osuđujućih komentara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti