Poznati par sa istim imenom i prezimenom: Uživaju na medenom mjesecu, otkrili su kako ih zovu bliski ljudi

Piše: Azra

INSTAGRAM: @tlautnerbrasil

Američki glumac i zvijezda “Sumraka sage” Taylor Lautner i njegova nova supruga, sa kojom dijeli ime i prezime, Taylor Lautner, viđeni su kako uživaju na medenom mjesecu u Meksiku nakon što su izrekli sudbonosno “da”.

Tridesetogodišnji Taylor i bivša medicinska sestra fotografisani su na plaži raspoloženi, a čini se da im paparaco kamere nisu nimalo smetale. On je pokazao svoje mišićavo tijelo, a ona svoje obline u jednodijelnom zelenom kupaćem kostimu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Lautner Brasil (FC) (@tlautnerbrasil)

Par je pravio vjenčanje pred stotinak gostiju u Epoch Esstate Wines u Kaliforniji, a paparaci su pratili ceremoniju. Mlada je blistala u raskošnoj vjenčanici sa čipkom i dugačkim veom, a mladoženja je izgledao elegantno u klasičnom crnom odijelu.

Javnost je posebno obradovala jedna činjenica o mladencima, koji su do sada dijelili samo ime, ali su im poslije vjenčanja isto ime i prezime.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amy Taylor (@ohmycarlisle)

-Nju svi zovu Taylor, a mene skraćeno Tej, prokomentarisao je glumac zanimljivu sličnost u jednoj emisiji. Par se vjerio prije tačno godinu dana, a fotografije vjeridbe su objavili na Instagramu.

Inače, Taylor se proslavio ulogom vukodlaka u popularnoj „Sumrak sagi“, a prije nego što ga je imenjakinja osvojila, važio je za velikog zavodnika.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još