Shakira na sudu: Odnos s Piqueom nije bio stabilan do dolaska drugog djeteta

Piše: Azra

Foto: Instagram @shakira

Zanimljivo otkriće vezano uz Shakirin odnos s Piqueom proizašlo je iz njenog pojavljivanja na sudu u Barceloni prošlog petka, gdje se brani od optužbi za porezne prekršaje počinjene između 2012. i 2014.

Kolumbijka tvrdi da nije bila državljanka Španije sve do 2015., što je iznenađujuće jer je Gerarda Piquea upoznala pet godina prije toga, a par je 2015. dobio svoje drugo dijete, Sashu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Prema španskim novinama La Vanguardia, Shakirin obrambeni tim tvrdi da između njih “nije bilo čvrste obaveze” te da su se “mogli viđati samo tokom praznika ili kratkotrajnih putovanja, bilo u Barceloni ili u drugim dijelovima svijeta”.

Shakira tvrdi da su tek krajem 2014. godine odlučili uspostaviti sređenu vezu i zajednički boravak u Španiji. Njihovo prvo dijete, Milan, krenuo je u školu 2015., no Shakira je tvrdila da njena veza s Piqueom nije bila dovoljno čvrsta da postane državljanka Španije sve do 2015.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Protiv Shakire postoje razne optužbe za porezne prekršaje, zbog čega joj prijeti do osam godina zatvora. No, s obzirom na to da je svako kazneno djelo trajalo kraće od dvije godine i nije imala prethodni kriminalni dosje, vjerojatno bi mogla izbjeći zatvor čak i ako je proglase krivom.

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još