Ilma Karahmet za kraj godine publici donosi svoju najemotivniju pjesmu do sada

Piše: Azra

Ilma Karahmet za kraj godine publici donosi svoju najemotivniju pjesmu do sada. Odlučila je da ovu, za nju uspješnu godinu zaokruži i svoje obožavatelje obraduje sa pjesmom za koju su mnogi rekli da će do sada biti najveći Ilmin hit. 

Pjesmu ‘Ginem ponosno’ pisao je autor sa kojim je Ilma do sada najviše radila. Bane Opačić smatra Ilmu jednom od najperspektivnijih mladih pjevačica a pored ove pjesme autor je i njenih velikih hitova ‘Neko nije’ i ‘Nešto tvoje’, dok je za aranžman zadužen Marijo Pajić. Kako provjeren tim ne treba mijenjati i ovaj put su zajedno stvorili magiju za koju Ilma kaže da je od početka znala da je ovo pjesma s kojom želi najaviti svoj prvi album.

”Ponosna sam na našu dosadašnju saradnju i zaista sam sretna da svaki put uspjevamo pomjeriti granice koje smo prethodno sebi postavili. Danas je jako teško doći do kvalitetne i dobre pjesme, ali Bane je prava adresa za mene, jer su nam se energije poklopile. Svi mi koji se bavimo ovim poslom često dolazimo u situaciju da se pitamo šta to snimiti i kakvu pjesmu odabrati. U svakom slučaju, obzirom da ne jurim trendove, želim graditi svoji stil po kom me već mnogi prepoznaju.Pjesmom ‘Ginem ponosno’ najavljujem svoj album prvijenac i jedva čekam da u 2023. čujete šta sam vam pripremila.”

Spot je sniman preko 23 sata na nekoliko lokacija u Beogradu u produkciji Area7 Entertainment a prijatelj cijelog projekta je BH telecom.

Pjesma i spot ‘Ginem ponosno’ su premijerno prikazani u četvrtak 01.12. na Ilminim društvenim mrežama dok će Tuzlanke i Tuzlaci prvi moći da je poslušaju uživo na Ilminom koncertu koji će se desiti na Trgu slobode, 09.12. u 21:00h.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti