Julia Roberts objavila rijetku fotografiju svojih 18-godišnjih blizanaca

Piše: Azra

Jedna od omiljenih holivudskih glumica Julia Roberts sve je iznenadila kada je na Instagramu objavila fotografiju svojih blizanaca s obzirom na to da se trudi privatni život držati daleko od očiju javnosti.

Povodom 18. rođendana kćerke Hazel Patricie i sina Phinnaeusa Waltera, glumica je objavila fotografiju na kojoj su blizanci još bili bebe.

“18. Volim vas”, napisala je glumica uz fotografiju koja je pokupila preko 400 hiljada lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Julia ima blizance sa suprugom, snimateljem Danielom Dannyjem Moderom, a imaju i 15-godišnjeg sina Henryja Daniela.

Upoznali su se na snimanju filma “Meksikanac” u kojem Julia glumi s Bradom Pittom, a Danny Moder bio je snimatelj. Par se kasnije vjenčao na njezinom ranču u Taosu u Novom Meksiku, 4. jula 2002. godine.

I dok Julija privatne obiteljske fotografije objavljuje vrlo rijetko, njezin suprug javnosti na društvenim mrežama ipak češće zna podijeliti sretne, privatne trenutke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti