Cher o vezi sa 40 godina mlađim: Ljubimo se kao tinejdžeri

Piše: Azra

Foto: hollywoodlife.com Instagram @cher

Legendarna Cher je tokom gostovanja u showu koji vodi Kelly Clarkson prvi put progovorila o ljubavnoj vezi sa 40 godina mlađim producentom Alexanderom Edwardsom.

– Na papiru se naša veza čini pomalo smiješnom. Međutim, u stvarnom životu se odlično slažemo. Alexander je fenomenalan, veoma ljubazan, vrlo talentiran i ima smisla za humor. Također mislim da je jako zgodan, kazala je slavna pjevačica.

Cher je ranije na Twitteru potvrdila vezu s mlađim muzičkim producentom Alexanderom Edwardsom. Prije nekoliko dana je podijelila fotografiju svog novog partnera i napisala da je on tretira “kao kraljicu”. Otkrila je i da ga je već upoznala s porodicom.

Također, nakon toga je na Twitteru podijelila novu fotografiju svog dečka bez majice i napisala:

“Ovo drugima izgleda čudno, čak i meni, ali ljubav ne poznajte matematiku.”

Jedna korisnica ove društvene mreže upitala je koje su najbolje kvalitete njenog novog partnera, a američka pjevačica (76) joj je odgovorila kako se ona i njen 36-godišnji dečko “ljube kao tinejdžeri”.

Podsjetimo, Cher se dva puta razvela te ima sina Chaza Bona (53) s pokojnim bivšim suprugom Sonnyjem Bonom te Elijaha Bluea Allmana (46) s pokojnim bivšim suprugom Greggom Allmanom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti