Radio joj je iza leđa: Otac Dua Lipe dogovarao njezin nastup u Kataru, a ona za to nije znala

Piše: Azra

Pjevačica Dua Lipa (27) prošli je mjesec rekla kako je odbila nastupati na otvorenju ovogodišnjeg Svjetskog fudbalskog prvenstva. Sada se saznalo kako je njezin otac Dukagjin Lipa s Katarcima dogovarao koncert kćeri u Kataru.

Dua navodno nije znala ništa o tome, a on je u tajnosti, čak dvije godine, bio u dogovorima kako bi njegova kćer održala nastup u Dohi.

Daily Mail otkrio je e-mailove koje je njezin otac i menadžer izmjenjivao s Katarcima te da je on prvi koji je stupio u kontakt s organizatorima. Prvi put im se javio 9. marta  2020.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dukagjin Lipa (@dukagjinlipa)

– Ja zastupam svoju kćer, umjetnicu Dua Lipu i želim s Vrhovnim odborom raspraviti planove oko nastupa umjetnika na Svjetskom prvenstvu u Katru 2022. godine. Samo bih se želio nadovezati na prethodni mail. Pitao sam se da li mogli napraviti kakvu priliku u kojoj bismo mogli biti od pomoći. Nedavno smo uživo streamali pjesme s Duina novog albuma, na kojem su se pojavili i drugi umjetnici, a koje je gledalo pet miliona ljudi. Bio je to najveći live streaming događaj na svijetu – napisao je u drugom mailu, koji je poslao godinu dana kasnije.

Kratko nakon druge poruke Dukagjin je postao zabrinut zbog pregovora.

– Primio sam specifičnu molbu za Duu Lipu i za ceremoniju otvaranja pa sam se s vama htio dogovoriti oko toga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Iako je on dugo vremena dogovarao veliki nastup svoje miljenice, Dua je naposljetku odbila nastupati na otvorenju zbog toga što se Svjetsko prvenstvo, prema njezinim riječima, protivi njenim uvjerenjima.

Izvor: 24sata.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti