Sara Bero: Više ne znam ko je uz mene i ko nije, ko me iskreno voli

Piše: Azra

Sara Bero jedna je od najpopularnijih regionalnih ličnosti na Instagramu, a njenoj popularnosti su, između ostalog, doprinijele i tri preslatke kćerke, Irma, Ilda i Ina. Žena puna hrabrosti između ostalog, poznata po tome što javno govori o Down sindromu s kojim su njene starije kćerke rođene, samim tim, podigla je i svijest o ovom sindromu kao i razumijevanje prema njima. Sara Bero, ne samo da je žena puna hrabrosti, već je i izuzetno humana i obzirna osoba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐈𝐧𝐚✨ (@sara_irma_ilda_ina)

Sara je nedavno ostala bez svog Instagram profila na kojem je imala preko 100 hiljada pratitelja. Profil je za nju bio veoma značajan kada je u pitanju njen rad. Nažalost, Sari ovo nije prvi put da se susreće sa ovim problemom.

Hrabra majka uvijek nađe rješenje za sve, pa tako i ovaj put. Otvorila je novi Instagram profil na kojem je krenula od samog početka.

Nedavno je mlada majka objavila fotografiju sa svojim kćerkama uz opis u kojem je opisala kako se osjeća.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐈𝐧𝐚✨ (@sara_irma_ilda_ina)

-Više ne znam ko je uz mene i ko nije, ko me iskreno voli… Svi moji bliski ljudi u okruženju su svjedoci koliko sam spoticanja imala u zadnje vrijeme.. Gašenje profila, sabotiranje mog rada, truda, mene… Džabe kradete moje projekte moje ideje… original je jedinstven, sve kopije su kopije uvijek bile… Moj otac je meni stalno govorio da će neke osobe biti blizu mene kako bi bile upućene i moj rad, život, i da će vječito biti u mojoj sjenci da mi nisu svi prijatelji… Ali zapamtite jedno, ama baš ništa ne može zaustaviti ovu djevojku da se smije!, napisala je Sara u opisu fotografije.

Njeni pratitelji pružili su joj podršku u komentarima.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti