Najzgodnija navijačica Brazila velika je konkurencija atraktivnoj Ivani Knoll

Piše: Azra

 

Susret Hrvatske i Brazila u četvrtfinalu svjetskog prvenstva pomno prati cijeli svijet. Kako na svakoj utakmici navijači pružaju podršku svojoj reprezentaciji ne možemo a da ne primijetimo atraktivne navijačice. Najpopularnije navijačice ove dvije zemlje večeras su konkurencija jedna drugoj.

Ivana Knoll koja je najpopularnija hrvatska navijačica na ovom prvenstvu, te je za vrijeme boravka u Kataru dobila preko 500 hiljada pratitelja. Mnogi smatraju kako se ova navijačica oblačila neprikladno obzirom na običaje ove zemlje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana večeras ima i sjajnu konkurenciju i to Izabel Goulart. Bivši anđeo Victoria’s Secret i top model djevojka je njemačkog fudbalera Kevina Trappa. Važi za jednu od najljepših žena fudbalera, a često je strani mediji nazivaju ”vlasnicom najljepših nogu na svijetu”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Posljednji put, Brazil je bodrila na stadionu pozirajući u pripijenom žutom kompletiću i ogrnuta brazilskom zastavom, a iako ovoga puta ne prati utakmicu iz prvih redova, dala je do znanja da je uz njih svim srcem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Goulart (@izabelgoulart)

-Drži se, srce. Idemo, napisala je.

(S.B.)

Pročitajte još