Ovog frajera je ljubila prije princa: Isplivale fotografije s vjenčanja, evo ko je prvi muž Meghan Markle

Piše: S.P.

Kada je 2018. godine, Meghan Markle sudbonosno da izgovorila britanskom princu Harryju, dobila je titulu vojvotkinje od Saseksa, a na spomen njenog imena niko ne može ostati ravnodušan, naročito nakon napuštanja kraljevske porodice zbog, kako je govorila, načina na koji su je tretirali.

Osudu britanske javnosti i medija pretrpjeli su i ona i princ Hari koji su sa svojom djecom živote nastavili daleko od epicentra zbivanja. Jedna od najintrigantnijih ličnosti novijeg doba, vojvotkinja bez zadrške govori o svim zbivanjima u njenom životu, međutim jednu temu ipak vješto zaobilazi, a u pitanju je njen prvi muž.

Naime, prije nego što se udala za Harija, Megan je bila u vezi sa američkim producentom Trevorom Engelsonom kojem je u septembru 2011. godine izgovorila sudbonosno “da”. Trevor i Megan organizovali su četvorodnevnu svadbu na plaži na Jamajci, ona je imala jednostavnu, dugu bijelu haljinu sa srebrnim pojasom i puštenu kosu, a mladoženja je bio u bijeloj košulji i pantalonama. Nakon same ceremonije mlada se presvuka u žuti bikini, a slavlje je u prisustvu stotinak zvanica trajalo do jutra.

Njihova ljubav ipak nije dugo potrajala, a razvod je uslijedio nakon dvije godine braka zbog, kako su naveli,”nepremostivih razlika”. Krahu je doprinijela i fizička udaljenost, s obzirom na to da se Megan preselila u Toronto zbog snimanja serije “Suits”, dok je Engelson ostao da živi u njihovom domu u Los Anđelesu.

Pročitajte još