Svi padovi Lepe Brene

Piše: S.P.

Jedna od najvećih zvijezda estrade Lepa Brena popularna je, kako zbog svoje fantastične muzike, tako i zbog svojih padova na koncertima.

Pad Lepe Brene, koji je definitivno svima ostao najupečatljivi jeste onaj kada je u pokušaju da što više zamahne nogome sebe udarila u glavu i tako se srušila na binu.

@azramagazin #lepabrena #hit #smijeh #funny #funnyvideos #tiktok #song #sarajevo #bosnia🇧🇦 #croatia🇭🇷 #srbija #fyp #fy ♬ Laughing – Gianluca Marino

Ono što je definitivno najbitnije, to je Brenin stav po pitanju padova, a na jednom koncert pjevačica je to objasnila ovako:

– Važno je ustati!

Jedno je sigurno, najvažnije je da se Brena tokom niti jednog pada nije previše povrijedila, te da još uvijek možemo da uživamo u njenoj muzici.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti