Odrasla je u selu pod šatorom: Evo kako je Anđelka Prpić izgledala prije slave

Piše: Azra

Jedna od najšarmantnijih glumica Anđelka Prpić posljednjih nekoliko dana našla se u žiži javnosti, nakon vijesti o njenoj navodnoj trudnoći.

Vijest ne bi bila toliko zanimljiva da glumica nije zatrudnila sa nekad najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija Prpića.

Anđelka je trenutno na vrhuncu popularnosti, te ne čudi što njen privatni život budi toliko interesovanje javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andjelka Prpic (@andjelkap)

Anđelka je široj javnosti postala poznata kada je prvi put stala pred kamere, ali u ulozi voditeljice. U pitanju je bila rijaliti emisija “48 sati svadba”, a kako je otkrila u to vrijeme nije imala podršku kolega za ovaj projekat.

-Radila sam emisiju ’48 sati svadba’, i to sam radila jedno ljeto. Sve kolege koje su me savjetovali i željeli mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta će mi to, to je ‘treš’. Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola. Ja to ne bih imala gdje više da pokažem, a znam sve da ih igram, ispričala je Anđelka.

-Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz djetinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvijek pitala: ‘Da li ste me vodili negdje drugo, o čemu se radi?’ Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume,  ispričala je Anđelka u svom duhovitom maniru u emisiji “Amidži šou”.

Photo: Printscreen/youtube

Kada pogledate kako je Anđelka izgledala u periodu dok je snimala pomenuti rijaliti i više je nego očigledno da se gotovo i nije promijenila, te da su godine za nju samo broj.

Podsjetimo, Anđelka se 2011. godine udala za Darija Prpića sa kojim ima sina Jakšu, a rezveli su se 2020. godine.

Izvor: glossy.espreso.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti