Najbolje odjevne kombinacije u 2022.: Brad Pitt u suknji, Kim Kardashian u haljini Marilyn Monroe

Piše: Azra

Proteklu su godinu obilježila mnoga događanja kojima su prisustvovale svjetski poznate zvijezde koje su pažnju privukle zanimljivim modnim kombinacijama. Časopis Vogue je sastavio listu najboljih odjevnih kombinacija iz 2022. godine.

Pažnju je svakako privukao glumac Timothee Chalamet na Filmskom festivalu u Veneciji. Francusko-američka zvijezda privukla je pažnju u upečatljivom crvenom kombinezonu koji je imao odvažan dizajn otkrivenih leđa. Chalamet je u Veneciji nosio i par elegantnih dizajnerskih sunčanih naočala te je projurio niz crveni tepih kako bi pozdravio obožavatelje i svoje kolege. Njegov outfit sadržavao je hlače visokog struka i gornji dio s izrezom, a sve je upotpunio crnim kožnim čizmama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli timothée chalamet fanpage ✌️ (@elioandoliver)

Na Filmskom festivalu u Veneciji pažnju je svojim modnim odabirom privukla i Jodie Turner-Smith, koja je nosila dugu crnu haljinu s crvenim detaljem i zelene rukavice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hollywood Authentic (@hollywoodauthentic)

Najprestižniji modni časopis na listu je uvrstio i odjevnu kombinaciju Kate Moss koju je nosila na dodjeli nagrada Innovator.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @katemosstyle

Na listi se našla i reality zvijezda Kim Kardashian, koja je nosila haljinu Marilyn Monroe na Met Gali. Riječ je o haljini koju je Monroe nosila 1962. godine kad je pjevala serenadu Johnu F. Kennedyju na njegov rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Vogue je na svoj popis najboljih odjevnih kombinacija u 2022. godini uvrstio i Lizzo, koja je svojim izdanjem privukla pažnju na ovogodišnjoj Met Gali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lizzo (@lizzobeeating)

A na listi se našla i Heidi Klum sa svojim urnebesnim kostimom za Noć vještica. Heidi se maskirala u crva, a kostim je izgledao potpuno realistično. Prekrio joj je cijelo tijelo i vidjele su se samo njezine oči i usta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Jedna od najboljih modnih kombinacija u protekloj godini prema Vogueu bila je i ona Jade Pinkett Smith na dodjeli Oscara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carlos Vigo (@carlos.vigo.9026)

Zatim slijede Rihanna na reviji modne kuće Dior, Jung Hoyeon na dodjeli nagrada Critics Choice, Adele na dodjeli nagrada Brit Awards, Brad Pitt, koji je na premijeri filma Bullet Train nosio suknju, Florence Pugh na reviji modne kuće Valentino, Kate Middleton na premijeri filma Top Gun: Maverick i Sarah Jessica Parker s torbicom u obliku goluba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Vogue je na listu uvrstio i kupaći kostim Salme Hayek koji je nosila tijekom ljetnog odmora.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti