Razvodi koji su obilježili 2022.: Karleuša i Tošić, Shakira i Pique, Bajaga i Emilija, Amidžić i Danijela…

Piše: L. K. P.

Mnoge ljubavi na javnoj sceni bile su zavidne, te bi malo ko pomislio da mogu da se završe. Ipak, 2022. godinu obilježili su brojni razvodi, koji su bili pravo iznenađenje za javnost.

Neki brakovi trajali su duže od decenije, ali su uprkos tome doživjeli krah.

Nakon što je Karleuša objavila da se razvodi od Duška, javnost je bila šokirana, dok je pjevačicina objava na Instagramu izazvala veliku medijsku pažnju.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko-prave stvari će biti sporazumno rješene u narednom periodu, napisala je Jelena.

Njihova ljubavna priča počela je 2006. godine, a u braku su dobili dvije kćerke. Ipak, nakon 14 godina ljubavi, odlučili su da se razvedu.

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska važili za jedan od najskladnijih parova. Svoju ljubav sebično su čuvali od očiju javnosti, a poznato je i da ih nisu pratili ljubavni skandali. Svoju ljubav započeli su 2012. godine, a nakon 10 godina, rješili su da se raziđu.

– Prolazio sam kroz faze prihvatanja, razmišljana, vaganja, racionalizacije, postavke stvari. Negdje spoznaje sebe, spoznaje realnosti. Imao sam razne faze, ali težak sam na suzama. Imao sam uspone i padove u tim pričama i dosta razgovora i mislim da je ovo period da se i ja još uvijek prilagođavam na sve. Nama je najviše pomoglo u toj priči to što smo razgovarali i shvatiš da je upravo to, jedna etapa je gotova, počinje druga etapa u kojoj treba da se snađemo šta i kako. Imaš divno dijete koje treba da osjeća i dalje istu ljubav, rekao je Amidžić medijima nakon kraja braka.

Danica i Lazar Ristovski uprkos velikoj ljubavi i braku koji je trajao 42 godine, par se rastao. Ristovski je za medije istkao da razlog njihovog razilaženja nije prevara, niti bilo koja treća osoba. Par se vjenčao još 1980. godine, a u braku su dobili dva sina.

Petar Strugar, jedan od najpoželjnijih glumaca razveo se od supruge Olje nakon dvije godine braka, a dobili su i sina. Glumac takođe ima sina iz prvog braka, sa koleginicom Ivanom Nikolić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Strugar (@p_strugar)

Njegov ljubavni život bio je veoma turbulentan, a još uvijek nije uspio da se skrasi pored jedne žene.

Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija uprkso tome što se njihov razvod dogodio odavno, javnost je dosta kasnije saznala za to, a krah njihove ljubavi izazvao je najveću pažnju.

– Prije skoro dve godine. Mislim da je to nepristojno, neko voli da svi znaju njegov privatni život, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar i da mora da postoji neki momenat koji nije svima poznat. Prezirem rijaliti i to pretjerano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjir i kupatilo. Šta sam jeo juče je potpuno nebitno. Ljude bi trebalo da zanima moja muzika, rekao je Bajaga.

Od svjetski poznatih parova medijski prostor punila je slavna pjevačica Shakira i proslavljeni nogometaš Gerard Pique. Javnost je nemalo bila iznenađena viješću o njihovom prekidu nakon 12 godina veze. Upoznali su se na Svjetkom nogometnom prvenstvu 2010. godine, a vezu su potvrdili nakon nepunih godinu dana. Imaju dva sina, a razlog prekidu je navodna nevjera Gerarda Piquea.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti