Da li je veza Georgine i Ronalda predstava za javnost: Isplivalo ono o čemu se dugo priča

Piše: Azra

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo godinama su jedan od najatraktivnijih parova svijeta čija je veza česta meta svjetskih medija.

Međutim, čini se kako Portugalac i Španjolka argentisnkog porijekla prolaze kroz ozbiljnu krizu, a pretpostavlja se i da je njihova veza zapravo predstava za javnost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Posljednjih se dana dosta raspravlja o njihovoj vezi. Španjolski mediji objavili su detalje koji sugerišu kako par prolazi kroz teško razdoblje, a glasine je potaknula snimka božićnog poklona kojeg je Georgina darovala Ronaldu. Naime, radi se o skupocjenom automobilu, Rolls Royceu, no, unatoč iznenađenju, na snimci nedostaje hemije između njih dvoje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

-Hladnoća između njih dvoje svaki put sve više dolazi do izražaja, kao na primjer u posljednjem videu koji su objavili, rečeno je u emisiji Socialite.

Osim toga, snimku božićnog darivanja usporedili su sa snimkom iz ferbruara prošle godine kada je Georgina Ronaldu darovala još jedan automobil. Dok se na snimci od ovog Božića par skoro ni ne gleda, na staroj snimci od prije gotovo godinu dana izmjenjuju stalne poglede nježnosti jedno prema drugom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

No, u Latinskoj Americi se priča kako je par još uvijek zajedno samo zbog visokih reklamnih i sponzorskih ugovora te luksuznog načina života. Kao razlog krize navodi se i odgađanje vjenčanja koje je Georgina iščekivala i planirala, ali i Ronaldovo razočaranje koje je doživio na Svjetskom prvenstvu.

Podsjetimo, par je zajedno od 2016. godine te zajedno odgajaju petero djece od čega mu je samo dvoje rodila Georgina, a ostale je dobio putem surogat-majki.

Upravo se o njima oduvijek mnogo pisalo jer njihova imena nikada nisu otkrivena.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti