Lako je njemu da se folira: Detalj sa Zlatanove ruke mnoge je ostavio u nevjerici

Piše: S.P.

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović (41) oporavlja se od povrede na egzotičnim lokacijama, a prethodnih dana švedski napadač je ulovljen dok uživa na plažama u američkoj saveznoj državi Floridi.

Zlatan Ibrahimović je na Floridi odlučio provesti novogodišnje praznike i uživa u suncu i kupanju oporavljajući se od povrede koja ga je odvojila od terena na nekoliko mjeseci.

Švedski napadač pokazao je isklesanog tijelo, što je poprilično nevjerovatno za jednog 41-godišnjaka, a bez lopte nije mogao, pa se i u vodi zabavljao s loptom.

Međutim, posebnu pažnju mnogih privukao je sat kojeg je na ruci imao. U vodu je išao sa luksuznim satom vrijednim 135.000 dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Cijena na tržištu je 135.000 dolara. Naravno, ovaj primjerak je za obične ljude nedostižan, ali za Zlatana i ekipu je nešto što može gotovo svakog dana kupiti.

Ibrahimović je tokom fudbalske karijere zaradio ogromnu sumu novca. Trenutno je Ibra ‘težak’ gotovo 200 miliona dolara, tako da je ovaj sat za njega samo kao kap u moru njegovog bogatstva.

Pročitajte još