Detalji Piqueove prevare: Aferu započeo 2021., Claru dovodio u Shakirin i njegov dom

Piše: S.P.

Gerard Pique je ljubavnu aferu s Clarom Chijom Marti započeo 2021. godine te ju je dovodio u dom u kojem je živio sa Shakirom.

Fanovi su primijetili da su Gerard i Clara tada snimili Zoom intervju u kući koju je dijelio s popularnom kolumbijskom pjevačicom. Nakon toga je otkriveno da je ona zapravo bila redovan gost.

Izvori kažu da se Shakira trenutno osjeća slomljeno zato što je tada mislila da je njihova veza stabilnma. Ne može da vjeruje da se njegova ljubavnica osjećala ugodno u njihovoj kući.

“Shakira je često putovala, a on je dovodio Claru. Bila je u šoku nakon što je saznala da je vara mnogo duže nego što je isprva mislila”, kazao je izvor.

Podsjećamo, Shakira i Gerard su se rastali u junu prošle godine. Nedavno su postigli postigli sporazum o starateljstvu nad sinovima Milanom (9) i Sashom (7). Pjevačica će se uskoro preseliti u Miami i tu odgajati njihovu djecu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti