Supruga Đorđa Đokovića potaknula glasine o trudnoći: Znam da ćeš biti najdivniji tata

Piše: E.M.

Instagram @saskaveselinov_fp

Mlađi brat tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković sredinom septembra prošle godine vjenčao se sa izabranicom Saškom Veselinov. Osim što njihova raskošna svadba nije prošla neopaženo, šuškalo se i kako je Saška u drugom stanju. Ipak, ove navode nisu nikada potvrdili.

Ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, čini se kako prvi mjeseci braka protiču u ljubavi i sreći, a Saška je posljednjom fotografijom priznala da se nadaju potomstvu. Naime, Saška je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju kućnog ljubimca, psa Zare, kojoj su ona i Đorđe proslavili 1. rođendan, a onda je otkrila kako se Novakov brat divno ophodi prema njoj.

– Sa tobom smo kroz ovih malo manje od godinu dana proživjeli svašta. Đoleta si odmah skapirala, uvukla si mu se pod kožu i počela opasno da budeš bezobrazna i koristiš dobrotu. A meni si pomogla da ga upoznam kroz drugu prizmu, znam da će jednog dana biti najdivniji tata – napisala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti