Victoria Beckham objavila fotografiju sa snahom koju navodno ne podnosi

Piše: Azra

Victoria Beckham podijelila je na Instagramu fotografiju sebe i snahe Nicole Peltz, koja danas puni 28 godina.

Modna dizajnerica čestitala je rođendan supruzi svog najstarijeg sina Brooklyna.

-Želim ti prekrasan dan, napisala je Victoria što je zbunilo njihove brojne obožavatelje, budući da se šuškalo da su Victoria i Nicola u lošim odnosima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Glasine o svađi proširile su se i tokom praznične sezone jer su Nicola i Brooklyn proveli Božić odvojeno od Beckhamovih.

Također, Page Six je još u ljeto prošle godine pisao o tenzijama među damama koje su navodno nastale jer je Nicola ljubomorna na pažnju koju Victoria uvijek dobiva, zbog čega ju je isključila iz priprema za vjenčanje koje je održano u aprilu.

-Nicola nije htjela da njena buduća svekrva ima veze s planiranjem vjenčanja i nije je htjela ni u što uključiti. Komunikacija je bila minimalna, rekao je izvor dodavši da ni Victoria ni David Beckham nisu s Brooklynom previše razgovarali u proteklih nekoliko mjeseci.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti