Turska glumica Meryem Uzerli odškrinula vrata doma i pokazala roditelje

Piše: S.P.

Meryem Uzerli skoro da ne viđamo na malim ekranima otkako je postala majka, ali zato je na društvenim mrežama vrlo aktivna. Turska glumica, koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u serijalu Sulejman veličanstveni, otkrila je na Instagramu kako je obilježila drugi rođendan mlađe kćerke.

 

Mala Lili napunila je dvije godine, a divan dan proslavila je u svom domu, koji je za tu svečanu priliku bio posebno okićen.

Kćerka Meryem Uzerli obradovala se poklonima, najviše malom automobilu koji kao da je napravljen specijalno za nju.

Društvo su joj pravili starija sestra Lara, mama, baka Ursula i deda Husein, roditelji popularne glumice. Prostorija je bila ukrašena zlatnim balonima i napisima „Happy Birthday“ na engleskom jeziku. Bile su tu i Liline omiljene igračke, a pored plišanih životinjica, među članovima vesele družine našla se i jedna prava ‒ kućni ljubimac.

Lili je nosila haljinicu u bijelim i roze tonovima, sa velikom mašnom. I zgodna mama, koja joj je poručila da je svi mnogo vole, izgledala je kao prava princeza, dok je gospođa Ursula Uzerli stajling upotpunila plavim šeširom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti