Kćerku je sa 14 godina poslala da operiše nos jer nije željela da liči na oca, a onda je karma odradila svoje

Piše: Azra

Jolanda Hadid, nekadašnji supermodel i televizijska ličnost proslavila je svoj 59. rođendan, ali malo ko bi to mogao i da pomisli kada pogleda njene fotografije. Iako je na pragu sedme decenije izgleda daleko mlađe.

Ipak, lijepo lice nije moglo da sakrije njenu pravu narav, koju su gledaoci samo dijelom mogli da upoznaju tokom emitovanja rijalitija “The Real Housewives of Beverly Hills” i čuvene scene u kojoj brani rođenoj kćerki da jede da bi bila “bolji model”, iako je već tada bila premršava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli YOLANDA (@yolanda.hadid)

Jolanda van den Herik, rođena je 1964. godine u malom farmerskom gradu u Holandiji. Odgajana je zajedno sa bratom Leom. Njen idilični život se mijenja kada je imala samo sedam godina, kada joj je otac poginuo. Tada je morala da odraste preko noći i pomogne majci, te je već od 13. godine počela da radi.

Sa novcem zarađenim od posla, uspjela je da isprati obaveze i u školi, plati školu jahanja i pomaže na imanju. A onda, sa 16, njen život se ponovo promijenio.

Jolanda je svojoj dobroj drugarici Doroti napravila frizuru u Amsterdamu pred reviju Fransa Molenara, a on ju je spazio i zamolio da i ona prošeta pistom. Upravo tu je otkriva vlasnica Ford Models agencij. Jolanda je potpisala ugovor, i sljedećih 15 godina bila je jedna od najpopularnijih manekenki.

Devedesetih je u njen život ušao Muhamed Hadid, investitor za nekretnine, i veoma brzo su ušli u romansu, a potom i u brak. 1994. se udala i preselila u Los Angeles.

Sa Muhamedom je dobila dvije kćerke i sina – Jelenu Nuru Hadid, koju danas svijet zna po nadimku Gigi, a potom Belu, i Anvara Hadida.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli YOLANDA (@yolanda.hadid)

Nažalost, brak para nije trajao dugo, te su se razveli 2000. godine, kada je Anvar imao samo godinu dana.

Godine 2006. upoznala je Dejvida Fostera, kanadskog muzičara i producenta, a nakon četiri godine zabavljanja rekli su sudbonosno “da”.

Tada je već bila dio rijalitija “The Real Housewives of Beverly Hills”, što je mnogima bilo čudno, da bi se tek kasnije saznalo da iako su Dejvid i ona bili veoma zaljubljeni, u ovom odnosu svako je imao svoj novac, a muzičar nije davao ni centa za porodicu preko onoga što je morao.

Samo godinu dana od vjenčanja dijagnostifikovana joj je lajmska bolest koja se prenosi ujedom zaraženog krpelja.

Par je prošao teške trenutke, a Jolanda nije prestajala da ističe koliko joj je njegova podrška bila bitna. Čak je često govorila i da je Dejvid više bio otac njenoj djeci nego Muhamed. A onda je, kao grom iz vedra neba stigla vest da se Dejvid i nekadašnja manekenka razvode.

Iako ni jedna, ni druga strana nisu željele da govore o razlozima, kasnije se saznalo da je “razlog” druga žena, odnosno mlada glumica Ketrin Mekpi sa kojom je nedavno dobio i dijete.

Naime, nije tajna da Jolanda upravlja životima svoje djece. Tako je svoj djeci uništila ljubavne živote i oglušila se o njihove želje. Dok je Anvar bio sa Dua Lipom, redovno je kačila njihove fotografije sa isečenom pjevačicom, zbog čega je bilo jasno da je ne voli.

Međutim, to je bilo ništa u poređenju sa onim što je radila kćerkama. Gledaoci “Domaćica” i te kako su mogli da vide da Jolanda favorizuje Gigi jer joj je više nalik, dok je za Belu u prošlosti važilo da je “ružnija sestra”, o čemu je i sama progovorila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli YOLANDA (@yolanda.hadid)

Tada je ujedno priznala i da je sa 14 operisala nos, a brojni izvori bliski porodici svjedočili su da je upravo Jolanda ta koja je na tome insistirala jer joj je smetalo što liči na oca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Sve to odvelo je Belu u pakao zavisnosti od alkohola, a u prošlosti je imala i nekoliko psihičkih slomova, bila je depresivna i anksiozna, i ima problem što mora da ugađa svima.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još