Shakira oborila rekord svojom pjesmom o Piqueu: 63 miliona pregleda u jednom danu

Piše: Azra

Shakira je u četvrtak objavila pjesmu o bivšem suprugu Gerardu Piqueu koja je u samo dva dana oborila rekord. Pjesma u kojoj progovara o Piqueovoj prevari u dva je dana na YouTubeu prikupila preko 86 miliona pregleda i oborila jedan važan rekord.

Shakirina nova pjesma u samo jednom danu je poslušana 63 miliona puta i time oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pjesma na YouTubeu u tom periodu.

Shakira se ovom pjesmom našla na popisu najslušanijih latinoameričkih izvođača koji su također rušili rekorde na YouTubeu, poput J Balvina, Luisa Fonsija i Daddy Yankeeja.

-Ostavio si me kao susjedu svekrvi, s novinarima pred vratima i dugom u riznici. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali učinio si me još jačom. Žene ne plaču, žene naplaćuju, stihovi su Shakirine nove pjesme upućene Piqueu.

Shakira je pjesmom poslala jasnu poruku bivšem suprugu koji je navodno prevario s trenutnom djevojkom, Clarom Chijom: “Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio…”

Podsjetimo, Pique je na Twitteru reagirao na Shakirinu novu pjesmu, a njegova majka lajkala je pjesmu u kojoj pjevačica blati njezinog sina.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti