Bivša svekrva stala na Shakirinu stranu: Ovim potezom je sina za srce ujela

Piše: Azra

Nakon što je Shakira objavila pjesmu u kojoj je prozvala bivšeg partnera, Gerarda Piquea, njihovi brojni fanovi podijelili su se u dva tabora – onaj koji podržava pjevačicu i onaj koji podržava bivšeg fudbalera.

Iznenađujuće, čini se da je Piqueova majka, Montserat Bernabeu, na strani bivše snahe. Montserat je naime na Twitteru lajkovala dvije objave u vezi s pjesmom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BZRP (@bizarrap)

Prvi twitt odnosi se na tekst pjesme, a drugi je najava pjesme koju je objavio reper Bizarrap. Međutim, nakon što su obožavatelji sportiste istakli da je čak i njegova majka protiv njega, ona je lajkove odlučila da povuče, ali fanovi su bili brži i sačuvali dokaze.

Zanimljivo je da u kontroverznoj pjesmi Shakira spominje Piqueovu majku u stihu “ostavio si me sa svekrvom kao komšinicom, medijima pred vratima i dugovima državi”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

Nakon što je pjesma podigla prašinu, Pique je na Twitteru objavio status s emotikonima cirkusa.

Podsjetimo, Pique i Shakira  objavili su da se rastaju u junu prošle godine. Ubrzo nakon toga Pique je uočen s Clarom Chiom, svojom novom djevojkom, zaposlenom u njegovoj producentskoj kući. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno, a kasnije se otkrilo da je njihova afera trajala još od 2021.

Izvor: kurir.rs

(S.B.)

Pročitajte još