Postoji li prijateljstvo nakon razvoda: Ovih 6 slavnih parova dokazuje da ipak ima nade

Piše: L. K. P.

Ostati u prijateljskim odnosima nakon prekida nije lak zadatak te često svjedočimo prepucavanju bivših supružnika i parova preko društvenih mreža, a sve je najčešće i medijski popraćeno. Srećom, neki slavni parovi ostaju gotovo jednako bliski kao što su bili dok su bili zajedno, čak i nakon što pronađu nove partnere i supružnike.

Kao što se Carrie Bradshaw jednom pitala kamo odlazi ljubav kada par prekine, ovi poznati parovi dokazuju da je moguće ostati u dobrim odnosima i nakon prekida.

Gwyneth Paltrow i Chris Martin

– Zaista vjerujem u svjesno odvajanje. Kada s nekim provedete značajno vrijeme, lijepo je da se ono pretvori u prijateljstvo. Ne želim nikada imati loše odnose s ljudima, komentirala je glumica svoj odnos s bivšim partnerom.

Iako je Paltrow pronašla novu ljubav, a Martin je u vezi s Dakotom Johnson, bivši supružnici još se uvijek druže.

Heidi Klum i Seal

Manekenka Heidi Klum i muzičar Seal bili su u braku od 2002. do 2012. godine, a zajedno imaju troje djece. Uprkos razvodu, par je još uvijek prijateljski nastrojen. Klum je čak pozvala bivšeg supruga da gostuje kao sudac u showu „America’s Got Talent“, a tokom njegova gostovanja pokazali su da dvoje zrelih ljudi može održati sjajan odnos usprkos rastavi.

Jennifer Garner i Ben Affleck

Ovaj holivudski par bio je u braku čak 10 godina, no odlučili su krenuti odvojenim putevima. Budući da su roditelji troje djece, par je u korektnim odnosima te dijele starateljstvo nad njima. S obzirom na to da je nova/stara veza Afflecka s Jennifer Lopez pod velikim svjetlima reflektora, poznato je to da se njegova djeca druže s djecom njegove nove supruge, a Garner podržava novu vezu bivšeg supruga.ž

Madonna i Sean Penn

Popularna pjevačica Madonna i glumačka zvijezda Sean Penn bili su jedan od najpoznatijih parova 80-ih, ali četverogodišnji brak završio je mučnim razvodom. Ipak, ostali su bliski prijatelji, a Penn je izjavio da još uvijek voli svoju prvu ženu te da se nijedna ne može mjeriti s njom.

Demi Moore i Bruce Willis

Poznati bivši glumački par bio je u braku u 90-ima, no čak i nakon rastave održali su odlične odnose. Roditelji su tri kćerke, a mnoge čudi to da bivši par još uvijek zajedno slavi važne porodične trenutke. Bruce Willis se ponovno oženio, a Moore je izjavila da cijeni njegovu novu suprugu te da ju smatra svojom porodicom. Njihova najstarija kćerka je trudna pa će njihovo prijateljstvo uskoro dobiti potpuno novo značenje jer će postati baka i djed.

Courteney Cox i David Arquette

Čak i nakon prekida Courteney Cox i David Arquette ostali su prijatelji, a zvijezda serije ‘Prijatelji’ nazvala je bivšeg partnera ‘najboljim prijateljem na svijetu’ u intervjuu s Ellen DeGeneres 2013. godine.

„Volim ga. Sada cijenim Davida više nego ikad. Mislim, teško je. Općenito ne preporučujem razvod, ali on je moj najbolji prijatelj, a oboje smo odrasli i promijenili se.“

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti