Šta li će mu reći Pique? Uspjeh osvetničke pjesme Shakira proslavila sa čuvenim fudbalerom Barselone

Piše: Azra

INSTAGRAM: @shakira / YOUTUBE : Printscreen

Proslavljena kolumbijska pjevačica, proteklih dana našla se u centru pažnje svjetskih medija zbog objavljivanja pejsme BZRP Music Sessions #53, koja je na platformi YouTube preslušana više od 150 miliona puta za samo sedmicu dana.

Ona se u njoj osvrnula na svoj rastanak s fudbalerom Gerardom Piqueom, s kojim je provela 12 godina i dobila sinove Milana i Sašu, a “potkačila” je i Claru Chiju Marti, studenticu s kojom ju je varao, i Piqueovu majku Monserat Bernabeu.

Veliki uspjeh pjesme, koja joj je već donijela više od dva miliona dolara, Shakira je proslavila partijem u svom domu, na kojoj je okupila najbliže prijatelje.

– Šta bi bilo s nama da nemamo prijatelje koji će nam obrisati suze i slaviti s nama lijepe trenutke?, napisala je.

Kako sada javljaju španski mediji, među gostima na Shakirinoj proslavi našao se i jedan Piqueov kolega, nekadašnji igrač Barselone i legendarni holandski fudbaler Patrick Kluivert.

Španci tvrde da je on viđen kako napušta pjevačicinu vilu, kada su ga paparaci fotografisali u automobilu ispred njene kuće. Prema pisanju portala Hola!, njegova supruga Rosana Lima i Kluivert godinama su se družili sa Piqueom i Shakirom, a po svemu sudeći, on je nakon njihovog rastanka na strani Kolumbijke.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti