Isplivale fotografije Ronaldove Georgine prije plastičnih operacija, izgleda potpuno neprepoznatljivo

Piše: S.P.

VJerenica Cristijana Ronalda i majka njegovo dvoje, od ukupno petoro djece, otkako je prije nekoliko godina uplovila u romansu s najplaćenijim fudbalerom svijeta postala je enormno popularna i samo na “Instagramu” ona broji preko 45 miliona pratilaca, te ne čudi činjenica da je neprestano u žiži interesovanja svjetskih medija koji pomno prate svaki njen korak. Veza sa slavnim sportistom život joj je promijenila iz korijena, međutim ni izgled Georgine Rodrigez o kojem se mnogo priča, ranije nije bio ni nalik ovom danas.

Godinama se pričalo da je Georgina operisala gotovo čitavo tijelo, a fotografije iz prošlosti koje su osvanule na “TikTok”-u i na kojima je primjetna njena velika promjena, svjedoče o brojnim zahvatima danas jedne od najmoćnijih žena svijeta.

– Kao djevojčica bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Niko pri mom rođenju nije rekao da ću biti lijepa. Uvijek su mi to govorili. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam s nesavršenostima. Niko nije savršen, ali smo unikatni – istakla je jednom prilikom Ronaldova voljena koja o svojim operacijama nikada nije javno govorila, međutim priznala je da nije uvijek bilo sve savršeno kao sada, uključujući i izgled Georgine Rodrigez za koji ona danas dobija samo pohvale.

Iako se ne može osporiti da je Argentinka prirodno prelijepa, svejedno jasno je da nije za sve zaslužna majka priroda. Iako se ne može često vidjeti u javnosti, fotografi su u više navrata uspjeli da je uslikaju u izdanjima u kojima to nije željela, a na kojima je vidno da se Georgina od obične djevojke koja se pretjerano nije dotjerivala, pretvorila u divu koja je sve na sebi dovela do savršenstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Pročitajte još