Ella Dvornik se skinula u toples pa pokazala detalj koji je zaintrigirao fanove: Ivana Knoll na aparatima

Piše: S.P.

Influencerica Ella Dvornik na društvenim je mrežama osvanula u seksi izdanju, pozirala je u Mugler hlačama i u toplesu. Ella je pridržavala grudi rukama, a kada je okrenula leđa objektivu fotoaparata, pokazala je moćnu tetovažu.

Izdanje koje ostavlja bez daha

Hrvatska najpoznatija influencerica pohvalila se zavidnom linijom te bujnim grudima, na kojima je, kako je sama otkrila, radio plastični hirurg.

Osim zavidne figure, Ella je otkrila tetovažu preko cijelih leđa. “Baš si top, goriš”, “Kakva topčina”, “Moćna tetovaža”, “Prekrasna si”, “Predivna”, nizali su se komentari na zavodničke fotografije zgodne Elle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Naime, Ella Dvornik uvijek je otvoreno pričala o svojim estetskim zahvatima, i jedna je od rijetkih domaćih zvijezda koja ne krije odlaske na plastične operacije.

Tako je u oktobru prošle godine Ella priznala da je povećala grudi. Na svom YouTube kanalu 2021. objavila je video koji je nazvala “Ljudi, vrijeme je za grudi”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

– Oduvijek sam imala male, a široke grudi. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je uvijek odgovaralo. Kada sam rodila Balie, mlijeko mi je došlo preko noći. Kad sam prestala s ispumpavaljem, one su se vratile na staro. No, lijeva dojka mi je bila veća od desne. U lijevoj su mi se stvarale grudice i s vremenom mi je to počelo ići na živce. Razmišljala sam o transferu masti, no to nije najbolja opcija jer se proces treba ponavljati, rekla je tada Ella te otkrila da je radila kombinaciju implantata i masti. Kasnije je Ella priznala da to iskustvo više nikada ne bi ponovila jer je bila jako bolno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella svoju veliku tetovažu preko cijelih leđa ne pokazuje često na Instagramu, stoga je definitivno zaintrigirala neke od svojih fanova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti