Na crvenom tepihu srele se zaručnica i bivša žena Orlanda Blooma: Evo kako su reagovale

Piše: Azra

Pjevačica Katy Perry i australska manekenka Miranda Kerr susrele su se na crvenom tepihu jučer na 20. G’Day USA Arts Gali u Los Angelesu. Posebno je zanimljiva činjenica da je Katy sadašnja zaručnica glumca Orlanda Blooma, a Miranda je njegova bivša supruga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @skybluepeaches

Perry je za događaj izabrala raskošnu suknju koju je iskombinovala s topom istog materijala, dok se Kerr odlučila za jednostavnu bijelu haljinu bez naramenica. Djevojke nisu skrivale oduševljenje kada su se srele te su zajedno pozirale fotografima s osmijehom na licu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ET Canada (@etcanada)

G‘Day USA Arts Gala organizuje udruženje američkih Australaca, a njome se odaje počast doprinosu Australaca američkom showbusinessu. Miranda je bila jedna od dobitnica priznanja te večeri, a nagradu joj je uručila Katy.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Inače, australska manekenka bila ju u braku s Orlandom Bloomom od 2010. do 2013. godine, a zajedno imaju 11-godišnjeg sina Flynna. Tri godine nakon njihova razvoda Orlando se krenuo viđati s Katy. Zaručili su se 2019. godine, a njihova kći Daisy rođena je u augustu 2020. godine.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti