Messijeva Antonela objavila fotografije isklesane figure, a Ronaldova Georgina joj ostavila komentar

Piše: L. K. P.

Lijepo je vidjeti kada žena podržava ženu, a danas je ženska podrška drugim ženama popularnija i češća nego ikad. Međutim, niko nije očekivao da Ronaldova supruga podržava suprugu njegovog najvećeg rivala.

Za rivalstvo Messija i Ronalda znaju čak i oni koji ne prate nogomet. Neprestana bitka koji će biti bolji izgleda da se nije odrazila na odnos njihovih supruga jer Ronaldova supruga sve je iznenadila potezom na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Lijepa Argentinka Antonela Roccuzzo slobodno vrijeme rado koristi za tjelovježbu, što se i vidi na njenoj zavidnoj liniji. Na Instagramu je objavila fotografiju u sportskom grudnjaku i tajicama iste boje, a njena dobra linija izazvala je brojne komplimente.

Pohvali nije odoljela ni Georgina Rodriguez ispod njene je fotografije ostavila emoji zelenog srca te time pokazala da među njima ne postoji nikakvo rivalstvo.

Na Instagram profilu Messijeve supruge mogu se vidjeti različiti porodični trenuci, a posebno se voli pohvaliti svojim preslatkim sinovima: Thiagom, Cirom i Mateom.

Pročitajte još