Fanovi prozivaju Beyonce zbog govora na Grammyjima: Dvolična je i licemjerna

Piše: Azra

INSTAGRAM: @wesupportbey

Beyonce se zbog svog govora na dodjeli Grammyja našla na udaru kritika te su je mnogi prozvali “dvoličnom” i “licemjernom” zbog onog što je rekla na pozornici prilikom prihvatanja nagrade.

41-godišnja pjevačica ušla je u historiju oborivši rekord u broju osvojenih Grammyja nakon što je na ceremoniji dobila svoj 32. kipić. Govoreći pred publikom, u suzama je zahvaljivala svom suprugu, djeci i pokojnom homoseksualnom ujaku te je naglasila kako je svoj album posvetila crnačkoj i queer plesnoj kulturi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WE SUPPORT BEY (@wesupportbey)

Međutim, obožavatelji su brzo prozvali zvijezdu zbog spominjanja LGBT zajednice u svom govoru, budući da je nedavno održala koncert u homofobnom Dubaiju, za koji je bila plaćena nevjerojatnih 24 miliona dolara.

-Beyoncé zahvaljuje queer zajednici na dodjeli Grammyja nekoliko dana nakon što je nastupila u Dubaiju… Sad mi je drago što nije osvojila nagradu za album godine, napisao je jedan korisnik Twittera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@yonceiicon)

-Očito je zaboravila da je za 24 miliona dolara pristala pjevati u zemlji u kojoj ubijaju LGBT osobe, dodao je drugi.

Podsjetimo, sporni koncert je bio održan samo za osobe s VIP ulaznicama, koje su se morale pojaviti u svečanoj odjeći. Prisutne je oduševio i veliki vatromet, a od slavnih osoba među publikom pojavili su se Chloe i Halle Bailey, Nia Long, Kendall Jenner i Rebel Wilson.

Nastup je započela pjesmom At Last Ette James, a zatim su uslijedili njeni hitovi Beautiful Liar, Halo, Crazy in Love i drugi. Zanimljivo je da Beyonce nije izvela nijednu pjesmu sa svoga zadnjeg albuma Renaissance iz 2022., koji je nominiran za Grammyja i kojeg je posvetila LGBT zajednici.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još