Pique prošetao ulicom s novom djevojkom: Dok je bježala od kamere zabila se u jumbo plakat

Piše: Azra

INSTAGRAM: @barcelona._family

Gerarda Piquea do prije nekoliko sedmica rijetko smo mogli vidjeti zajedno s njegovom novom partnericom Clarom Chiom nakon što je potvrđeno da su njih dvoje u vezi već mjesecima.

A nakon što su prije nekoliko dana kuću napustili u automobilu, par je sada i prošetao ulicama Barcelone držeći se za ruke te su žurno hodali poput nekih tinejdžera.

Na ulicama ih je presreo novinar Europa Pressa, a golupčići su nasmijani od uha do uha odgovarali na pitanja novinara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barcelona family (@barcelona._family)

Osvrnuli su se i na navodne priče da je Clara imala napadaj panike zbog cjelokupne situacije, a evo što je na to rekao Pique.

-Napadaj tjeskobe? Napadaj tjeskobe? Imati napadaj tjeskobe je komplicirano. Molim vas, stvarno, nasmijao se Gerard Pique na pitanje novinara.

I dok je Pique bez previše obaziranja hodao gdje je krenuo, Clara je sramežljivo hodala iza njega držeći ga za ruku te se sakrivala ispod sunčanih naočala. Međutim, dok se skrivala i bježala od kamere, doživjela je malu nezgodu pa se zabila u jumbo plakat, a Pique nije mogao suzdržati smijeh te je novu djevojku zagrlio i smijao se njenoj nespretnosti.

Izvor: showbuzz.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti