Voditelji Dore se pokušali našaliti na račun Marije Šerifović, ona im je oštro odgovorila

Piše: Azra

YOUTUBE / Printscreen INSTAGRAM: @serifovic

Prošle sedmice održano je takmičenje za pjesmu Eurosonga, u kojem su Hrvati odabrali svog predstavnika za veliko takmičenje. Iako je pobjednik Dore Let 3, sa pjesmom ‘’Mama ŠČ’’ izazvao burne reakcije javnosti, na meti su bili i voditelji.

Naime, voditelji su pokušali na duhovit način našaliti se sa komšijama, međutim to im nije pošlo za rukom.

Voditelji Mirko Fodor i Mario Lipovšek Battifiaca tokom takmičenja komentarisali su pjesme s Eurosonga kazavši kako najčešće najbolje prolaze “teške teme”.

-Jedna takva se zove ‘’Molitva’’. Čak je i pobijedila na Eurosongu. Doduše, nije bila naša predstavnica, ali smo razumjeli nekoliko riječi te pjesme, rekao je Mirko.

Ova izjava izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, te su u veoma kratkom roku gledatelji bili razočarani voditeljima i samim načinom za humorom. Marija Šerifović, koja je upravo pobijedila sa tom pjesmom nije im ostala dužna, već im je uzvratila jasnom porukom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

-Zatrpan mi je DM. Ljudi, sve je cool… Samo se radi o nedovoljnoj duhovitosti. Uvijek je problem u nedostatku talenta, napisala je Marija na Instagram storyju.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti