Priscilla Presley i njena unuka Riley Keough više ne razgovaraju, a razlog je novac

Piše: L. K. P.

Foto: dailymail.co.uk

Nakon smrti Lise Marie Presley neutješna je ostala njena porodica, no čini se da se tuga nakon gubitka majke i kćerke pretočila u ljutnju. Testament preminule Lise Marie unio je razdor u porodicu koja se ne slaže kako treba podijeliti ostavštinu preminule jer je Priscilla Presley pokrenula sudski postupak zbog sumnje u testament.

Osporava se dopuna testament Lise Marie iz 2016. kojom je Priscilla smijenjena s mjesta upravitelja ostavštine, a koje je Priscilla postala svjesna tek nakon smrti kćerke. Dodatno je istakla i sumnju zbog pogrešno napisanog Priscillinog imena i neobičnog potpisa.

Izvor blizak porodsici otkrio je da baka i unuka više ne razgovaraju zbog Priscilline odluke da ospori testament svoje kćerke, što je jako pogodilo 33-godišnju glumicu.

Foto: api.time.com

– Riley je oplakivala gubitak svoje majke i slomljena je što se mora nositi sa sudskim sporom oko povjerenja s članom porodice. Priscilla je čvrsta u tome da ima valjan slučaj i da će pobijediti na sudu. Riley i Priscilla trenutno ne komuniciraju izravno, već preko advokata, podijelio je izvor te nadodao kako je Riley žalosna što je cijeli slučaj vrlo javan jer njena majka to nikad ne bi željela.

Prijatelji Lise Marie uvjereni su da bi pokojna bila bijesna na majčine pokušaje da kontrolira njenu ostavštinu, a već ranije je otkriveno da majka i kćerka nisu bile u dobrim odnosima prije tragične smrti Lise Marie.

Pročitajte još