Prije dvije godine sahranio je majku na svoj rođendan: Sergej Ćetković danas napunio 47 godina

Piše: Azra

Crnogorski slavuj, kako ga odmilja zovu, Sergej Ćetković omiljeni je pjevač publike širom našeg regiona.

Foto: Instagram @cetkovics

U karijeri koja traje duže od 20 godina Sergej je otpjevao brojne hitove, a ono što je manje poznato jeste da je napisao i jedne od najvećih hitova svojih kolega.

Pjevač danas proslavlja 47. rođendan, ali ovaj datum će za njega uvijek imati bolno značenje. Naime, majka poznatog pjevača, Dragica Beba Ćetković (1952-2021), preminula je od posljedica Corona virusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

Sergej je majku sahranio 8. marta, u 14 sati. Dragica je po zanimanju bila farmaceut, a otac Slobodan je važio za uspješnog automobilistu i reli vozača koji je bio šampion Jugoslavije, te osvajač Kupa Jadrana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

Godine 2010. i 2012., usrećili su i usvojili dvije djevojčice, Lolu i Milu. U jednom od intervjua za naš magazine, Sergej je otkrio kako su on i supruga došli do ove odluke.
– Da budem iskren, nismo mnogo ni razmišljali. Nekako je sve išlo samo od sebe i nakon što je stigla Lola, ubrzo smo predali zahtjev i za Milu, koja je došla poslije dvije godine. Sada znamo da je to jedna od najboljih odluka koje smo donijeli u životu, rekao je Sergej.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

Sergej je u sretnom braku već duže od 20 godina, a pjevać ne krije koliko mu je porodica bitna. U razgovoru sa pjevačem, otkrio je recept za uspješan brak.
– Ljubav mijenja svoje oblike, ali ne svoju suštinu. Ako je na vrijeme shvatite, onda ste sretan čovjek. Povjerenje, podrška, razgovori, smijeh, biti tu kada je najpotrebnije, u sretnim i teškim trenucima u životu.

(S.B.)

Pročitajte još