Potvrđena optužnica protiv Severine zbog prijetnji direktorici klinike: Zadavila bih te rukama

Piše: Azra

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu potvrđena je optužnica Općinskog državnog odvjetništva protiv pjevačice Severine Vučković za nametljivo ponašanje.

Foto: Instagram @severina

Prema optužnici, pjevačica je izazvala tjeskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, sad već bivše direktorice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Severini za kazneno djelo nametljivog ponašanja prijeti do godinu dana zatvora.

Optužnica je potvrđena na Kaznenom sudu u septembru 2022. nakon sjednice optužnog vijeća.

-Ne bih mogla odgovoriti na to jer je u kaznenim predmetima ne zastupam, rekla je Severinina advokatica Jasminka Biloš.
Zasad ostaje nepoznato ko će zastupati pjevačicu u predmetu koji se vodi protiv nje na zagrebačkom Kaznenom sudu nakon što joj je advokat Mate Matić otkazao saradnju prošle godine nakon sukoba sa sestrom Marijanom Popović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je, kako je pisao Nacional u oktobru 2021. godine, u danima i sedmicama uoči i nakon velikog preokreta koji se dogodio kad joj je Županijski sud u Splitu 30. augusta 2020. vratio starateljstvo, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem Milanom Popovićem, a ne kao do tada – da će živjeti s ocem, a da ga majka može viđati samo u određenim terminima, slala poruke i direktorici djetetove škole Ljiljani Klinger.

Nacional je tad objavio sadržaj poruka pjevačice direktorici škole koje su, između ostalog, glasile:
-Zadavila bih te rukama, babo. Sjedit ćeš i drhtat krivonoga, jedva čekam da te uhite. Ti si bagra.

Izvor: story.hr 

(S.B.)

Pročitajte još