Najbolji slavni muževi u Hollywoodu: Žene se bacaju na njih, a oni svojim ženama ljube tlo pod nogama

Piše: L. K. P.

Holivudski glumci su među najpoželjnijim muškarcima na svijetu i poznato je da im žene padaju pred noge na svakom koraku. Neki od njih uživaju u ovoj privilegiji, pa poput Leonarda Di Capria često mjenjaju partnerice, ali većina njih je vjerna suprugama sa kojima su u braku dugi niz godina.

Neki su godinama zaljubljeni u ‘obične’ žene, a drugi su partnerice našli u holivudskim krugovima, ali im je zajedničko to što otvoreno pokazuju ljubav prema svojim izabranicama, bez obzira koliko su poželjni u očima hiljada žena.

U nastavku smo se prisjetili nekih od najboljih i najomiljenijih muškaraca u Holivudu.

George Clooney dugo je važio za jednog od najtvrdoglavijih holivudskih neženja, insistirajući na tome da se nikada neće smiriti i skrasiti, ali sve se promjenilo kada je upoznao prelijepu advokaticu za ljudska prava Amal Alamudin.

Podsjetimo, šarmantna advokatica Amal osvojila je slavnog glumca “na prvu”, a u njegovu vilu na jezeru ju je doveo njihov zajednički prijatelj. Na prvi sastanak otišli ​​su u oktobru iste godine, u februaru 2014. otišli ​​su zajedno na odmor u Keniju, a u aprilu se saznalo da ju je zaprosio.

“Kleknuo sam na jedno koljeno i rekao: ‘Ne bih mogao da zamislim ostatak života bez tebe'”, otkrio je glumac. U septembru 2014. godine par se vjenčao upravo na jezeru Komo, a 2017. godine su im rođeni blizanci Alexander i Ela.

Ryan Reynolds i njegova supruga Blake Lively jedan su od najomiljenijih holivudskih parova poznatih po tome što vole da se rugaju i zadirkuju jedno drugo na društvenim mrežama.

Bili su prijatelji, ali su se zaljubili, a upoznali su se 2010. na snimanju filma ‘Green Lantern’. Godinu dana nakon njihovog prvog susreta, on je prekinuo brak sa Scarlett Johansson, a ona sa svojom kolegom iz serije “Tračara”, Pen Bedglejem.

Shvatili su da između njih ima hemije kada su bili na dejtu sa još jednim parom.

– Išli smo na double date, ali sa drugim ljudima. Ona je bila sa drugim dečkom, a ja sa drugom djevojkom. Mislim da je to bio najčudniji meč za to dvoje jer je među nama bilo mnogo varnica, rekao je glumac.

Vjenčali su se u septembru 2012. godine i do danas imaju četvoro djece.

Pierce Brosnan iako su suprugu jednog od najzgodnijih i najšarmantnijih glumaca na svijetu često javno prozivali zbog izgleda, kao i kilograma koje je dobijala godinama, Pierce se na to nikada nije obazirao.

Poznata je priča o tome kako su mu prijatelji savjetovali da je pošalje na plastičnu operaciju ili da je ostavi, a on je reagovao tako što se rešio takvih prijatelja.

-Prijatelji su joj nudili operacije kako bi smanjila težinu. Ali volim svaku oblinu na njenom tijelu… Ona je u mojim očima najljepša žena na svijetu. Našao sam divnu ženu u ‎Keely Shaye. Kada bih ponovo tražio, ne bih mogao da nađem tako dobru ni za milion godina, rekao je on.

Glumac je u vezi sa Keely od 1994. godine, a u srectnom braku od 2001. godine i ne propušta da istakne koliko je zaljubljen u nju i koliko obožava njene obline.

Još jedna holivudska supruga trpi prozivke na društvenim mrežama jer nekima izgleda smeta što se izvajani Hugh Jackman zaljubio u ženu koja je 13 godina starija od njega i koja se ne uklapa u holivudske standarde.

Stalno je prozivaju zbog izgleda i godina, a dobila je i nadimak ‘najružnija srectnica’. Međutim, on svoju ženu obožava od prvog dana, a njegovi strastveni poljupci na crvenom tepihu dokazuju da je još uvek lud za njoj i poslije više od 25 godina braka.

Par se upoznao 1995. godine na snimanju australijske serije ‘Corelli’ i između njih su brzo desile varnice.

– Deb je bila velika zvijezda. Mene su pokupili, sjedila je na prednjem sjedištu auta i nikada neću zaboraviti kako je otkopčala pojas, okrenula se, pružila ruku, skinula naočare za sunce i rekla: ‘Zdravo, ja sam Debora Lee , drago mi je.’ Sjećam se da sam pomislio: „Sviđa mi se ova djevojka“, rekao je jednom glumac.

Pročitajte još