Glumica Cansu Dere napokon se oglasila nakon sumnji da je stradala u zemljotresu u Turskoj: Otkrila razlog šutnje

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @cansudere

Turska glumica Cansu Dere napokon se oglasila nakon što su njeni fanovi sumnjali da je nestala u stravičnom zemljotresu, koji je ovu zemlju pogodio prije više od mjesec dana.

Iako se ranije pojavio snimak na kojem se vidi kako ona pomaže nastradalim nakon zemljotresa, mnogi su i dalje bili zabrinuti zato što nije ništa objavila na društvenim mrežama. Ona je sada za CNN Turk kazala da je neko vrijeme nije bilo u javnosti zato što je slomila petu pa se oporavljala kod kuće.

– Nije mi bila namjera bilo koga zabrinuti. Nisam neko ko mnogo koristi društvene mreže. Instagram mi služi kao album u kojem dijelim svoje sretne trenutke, rekla je zvijezda turske serije Ezel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

43-godišnja glumica rođena je u Ankari, a njen otac je imigrant iz Bugarske. Nakon što je diplomirala, posvetila se modelingu te osvojila titulu Miss Turske, što joj je otvorilo vrata za uloge u TV serijama.

Njena prva uloga bila je u turskoj seriji Metropalas iz 2004., a sljedeće godine glumila je u tri serije, Alancakaranlik, Avrupa Yakasi i Güz Yangani. Dvije godine poslije dobila je glavnu ulogu u hit seriji Sila, koja je proslavila širom svijeta, a poznata je i po ulogama u seriji Infiel te svjetskom hitu Sulejman Veličanstveni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti