Popularni glumac Miraj Grbić na ljetovanju u Hrvatskoj: Sve je oduševio fotografijama sa dvogodišnjom kćerkicom

Piše: I. H.

Poznatog bh. glumca Miraja Grbića ovih dana možemo sresti na odmoru u Hrvatskoj, gdje je stigao sa svojom suprugom, glumicom Marijom Omaljev – Grbić i kćerkicom Billie.

Par se odlučio da ljetuje na obalama Splita, a na svom Instagram profilu Miraj je podijelio niz fotografija sebe i dvogodišnje djevojčice koja pozira na dasci u moru, dok im u pozadini svira pjesma “Vilo moja”, poznatog preminulog hrvatskog pjevača Vinka Coce.

Da je ovim potezom oduševio svoje pratioce, malo je reći, jer se ispod fotografija nalazi mnoštvo komentara oduševljenih fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

“Eh, ovo je poenta života opisana u fotografiji”, “Preslatko”, “Srce drago, što je porasla”, “Šećerko mali”, “Mini Čombe uživa”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Miraj se sa suprugom Marijom Omaljev-Grbić 2013. godine iz Sarajeva preselio u Los Angeles. Par je u braku od 2008. godine, a 2021. dobili su kćerkicu Billie.

Grbić je ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su “S.W.A.T.” i “Santa Clarita Diet”, te filmskim ostvarenjima, od kojih je najznačajnija bila u blockbusteru “Nemoguća misija: Protokol duh”, a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize “Brzi i žestoki”, u kojem glumi Rusa

Pročitajte još