Heidi Klum provokativno zaplesala na večeri: Sve zabilježio njen muž

Piše: I. H.

Njemačka manekenka Heidi Klum (50) uživala je na večeri sa svojim 17 godina mlađim suprugom Tomom Kaulitzom gdje se pojavila u izazovnom izdanju.

Posebno je razveselila svoje fanove kad je objavila vrući video s večere. Naime, manekenka je zaplesala tokom večere na terasi, u provokativnom kompletu koji se sastojao od suknje i grudnjaka sa žirafa uzorkom. Posebno je istakla gornji dio tijela, te je tresla svojim raskošnim grudima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

“Šta radite na večeri sa svojim dragim, a da nije jedenje?”, napisala je.

Sve je kamerom zabilježio njen suprug s kojim se nalazila na večeri.

Heidi i Tom su u braku od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizovali i svadbeno slavlje za porodicu i prijatelje.

Heidi je nedavno priznala kako bi s Tomom voljela imati i dijete.

“Rodila sam četiri puta. Svaki put dojila sam osam mjeseci i onda sam ponovno ostala trudna. Moja djeca imaju 18, 17, 16 i 13 godina. Sada sam dugo čekala, pa je možda vrijeme za novo”, izjavila je u emisiji koju vodi Jennifer Hudson.

Šuškanja o trudnoći potakli su i nedavno kad su ih paparazzi ulovili dok je Tom nježno milovao njen trbuh. Pored toga, kada ju jedan obožavatelj zamolio za selfi, ona je trbuh brzo sakrila torbom koju je nosila sa sobom, pa su mnogi zaključili kako im stiže prinova, no oni se zasad o tome nisu službeno oglasili.

Pročitajte još