Nekadašnja teen zvijezda Chad Michael Murray postao otac treći put: Svi su se raznježili neobičnim detaljem na bebinoj nozi

Piše: I. H.

Iako nastoje da privatnost zadrže dalje od očiju javnosti, ovaj put su nas američki glumac Chad Michael Murray i njegova supruga Sarah Roemer, obradovali kad su nedavno na društvenim mrežama otkrili mali detalj iz porodičnog života.

Zvijezda kultne tinejdžerske serije “Tree Hill” i njegova supruga, američki model i glumica, prošle sedmice treći put su postali roditelji. Poslije dvoje djece, sina rođenog 2015. i kćeri koju su dobili 2017. godine, čija imena još nisu otkrili, paru se rodila djevojčica. A kada je malena s mamom došla kući, tek su tada primijetili neobičan detalj na bebinoj nozi.

Ovaj put nisu mogli odoliti, a da se ne pohvale ovim detaljem koji jednostavno mami osmijeh i topi srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Roemer (@rooeemer)

“Naša djevojčica stigla je prošle sedmice kući sa srcem na gležnju. Tako smo zaljubljeni” pohvalila se 38-godišnja glumica koja se proslavila ulogama u filmovima “Hachi: A Dog‘s Tale”, u kojem je glumila s Richardom Gereom, te u hororu “Asylum”.

Napisala je da suprug i ona upijaju dragocjene trenutke s djecom, pa i one “mljackave” jer prebrzo prolaze, prenosi Daily Mail.

Sretni 41-godišnji tata podijelio je u Instagram story-iju istu fotografiju mladeža kćeri u obliku srca uz kratku poruku: “Srce puno #family”.

Upoznali su se na setu u triler seriji “Chosen” 2013. i tajno se vjenčali u septembru 2014.. U januaru su otkrili da im stiže prva beba, a tad su otkrili i da su se vjenčali. Glumac je tada progovorio o tome koliko ga je rođenje sina 2015., promijenilo.

“Imati porodicu mijenja vaš pogled na sve. Mislim, to je promjena cijelog svijeta. Za mene, to je bila najbolja stvar koja mi se ikada desila. Imati djecu mijenja igru i mislim da uvijek hodate okolo sa strahom da li su sigurni, želite ih štititi, biti im uzor”, rekao je u intervjuu za “Entertainment Tonight”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chad Murray (@chadmichaelmurray)

A kada su ljetos na Instagramu otkrili kako im dolazi treće dijete, dodao je u objavi: “Putujemo svijetom kao mali čopor – ova beba je već bila svugdje, a još se nije ni rodila”.

Na kraju je priznao da uloge bira u odnosu na samo jedan kriterij: šta bi njegova djeca mogla pomisliti o njemu gledajući ga jednog dana u toj roli?

“Prošle sedmice pojavio se projekt, i samo zbog sadržaja, to nije bilo nešto što bih htio da moj sin vidi kad odraste. Nisam imao osjećaj da je plata vrijedna toga”, zaključio je.

Pročitajte još